fbpx

#WEBLAP #WEBSHOP #MARKETING #PPC #GOOGLE #FACEBOOK #INSTAGRAM #LINKEDIN #WEBDIZÁJN #KREATÍV

Szolgáltatásaink

Ingyenes weblapelemzés

Elindítottuk legújabb ingyenes szolgáltatásunkat, melynek keretein belül az általatok beküldött weboldalakat elemezzük üzleti, marketinges és érdeklődői szemszögből és egy komplett jelentést küldünk a beküldő számára tanácsokkal, észrevételekkel kiegészítve.

szemlélet

üzleti/marketing/érdeklődő

ÁRAZÁS

INGYENES

Határidő

1 héten belül

Fókuszban

A te weblapod

Küld el nekünk webshopodat/weblapodat és mi megmondjuk hol a hiba!

Nem kerül semmibe, mégis profitálhatsz vele! Jó biznisznek tűnik, nem? De!

%

hogy velünk fogsz dolgozni

hogy később is beszélünk

hogy segítünk neked bizniszedben

Megoldás

A kihívás

HOl a HIBA?
Majd mi megmutatjuk!

Nem megy a webshopod, vagy nem hoz ügyfeleket weboldalad? Hiába hirdetsz Facebookon, Google-ön, hírlevélben, kutyán, macskán, vágódeszkán, semmi sem segít? Rengetegszer a legapróbb részletekben bújnak igazán kulcsfontosságú hibák! Töltsd ki az alábbi űrlapot és küld el nekünk weboldaladat és mi azt kielemezzük, majd a jelentést elküldjük számodra a megadott e-mail címen keresztül!

MARKETING MÁSKÉPP

Pályafutásom során rengetegszer szembesültem azzal, hogy egy-egy rosszul megválasztott partnercég mennyire sok felesleges pénzkidobást okozhat az üzleti életben. Általában azért bíznak meg egy marketinggel foglalkozó szakembert, vagy céget, hogy költséget optimalizáljon és spóroljon a vállalat számára, azonban egy mellényúlással ez könnyedén fordítva sülhet el.
Kanócz Róbert

E-mail cím

hello@marketingem.hu

Telefonszám

+36 (20) 211-1835