fbpx

#WEBLAP #WEBSHOP #MARKETING #PPC #GOOGLE #FACEBOOK #INSTAGRAM #LINKEDIN #WEBDIZÁJN #KREATÍV

Szolgáltatásaink

Ingyenes konzultáció

Egy biznisz beindítása rengeteg felesleges időt és pénzt emészthet fel, ha nem a megfelelő embereket találod meg elsőre. A Marketingem.hu csapata végig vezet azon az úton, melynek végén ötletedből profitálsz!

Platform

Telefon/Videóhívás

ÁRAZÁS

INGYENES

Időtartam

30-60 perc

Fókuszban

A te bizniszed

Beszélgessünk egy jót bizniszedről és élj az ingyenes tanácsadás lehetőségével!

Egy egyszerű telefon, vagy videóhívás keretein belül mutasd be nekünk cégedet és annak üzleti és marketingtevékenységét.

%

hogy velünk fogsz dolgozni

hogy később is beszélünk

hogy segítünk neked bizniszedben

Megoldás

A kihívás

Találjuk meg
és oldjuk meg a problémát

Jogosan merül fel benned a kérdés, hogy mégis ez mivel másabb, mint bármelyik másik cég tanácsadása? Leginkább abban, hogy mi nem próbálunk rád sózni semmit, az ingyenes konzultáció során ténylegesen megpróbálunk céged számára segítséget nyújtani tippekkel, ötlettekkel, nem pedig eladni akarunk neked. Persze, ha úgy érzed, hosszútávon is a segítségedre lehetünk, akkor szívesen várunk ügyfeleink körében!

MARKETING MÁSKÉPP

Pályafutásom során rengetegszer szembesültem azzal, hogy egy-egy rosszul megválasztott partnercég mennyire sok felesleges pénzkidobást okozhat az üzleti életben. Általában azért bíznak meg egy marketinggel foglalkozó szakembert, vagy céget, hogy költséget optimalizáljon és spóroljon a vállalat számára, azonban egy mellényúlással ez könnyedén fordítva sülhet el.
Kanócz Róbert

E-mail cím

hello@marketingem.hu

Telefonszám

+36 (20) 211-1835